“Raffaëla Paton in The Voice of Holland”

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Het lijkt erop dat zangeres Raffaëla Paton opnieuw de hulp van een talentenjacht inroept om haar carrière nieuw leven in te blazen. Rafaëlla hint op Hyves op een deelname aan The Voice of Holland. In 2006 werd ze winnares van voorganger Idols.

“Zoals jullie hebben gezien en gelezen en overal hebben gehoord is The Voice of Holland met succes van start gegaan”, schrijft de 27-jarige zangeres op haar Hyvespagina. “Blijf The Voice volgen en misschien wacht jullie wel een grote verrassing.”

Het zou niet de eerste keer zijn dat een oud-deelnemer opnieuw een poging waagt in een talentenjacht. Zo deed Dewi Pechler zeven jaar na Idols een gooi naar de overwinning in Popstars. Idols-finaliste Yuli werd onlangs succesvol onthaald bij de Britse X Factor.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om naar de meest recente aflevering van The Voice of Holland te gaan.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP