Naakte Kylie Minogue maakt Robbie Williams aan het lachen

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Robbie Williams verspeelde al zijn kansen bij Kylie Minogue toen hij haar naakt zag en zijn lachspieren niet in bedwang kon houden. Jarenlang had de zanger een oogje op haar maar tijdens de opnames van een videoclip lachte hij zijn droomvrouw keihard uit.

Het tweetal dook in 2000 de studio in om het nummer Kids op te nemen. Wat Williams echter niet wist, was dat Minogue bijna helemaal naakt zou zijn in de laatste scène. Ze droeg alleen een string. Die schok was voor hem te groot, schrijft de Britse editie van Ok! Magazine.

De zanger had tijdens de opnames moeite om zichzelf te zijn in aanwezigheid van Minogue. In een poging wat meer zelfvertrouwen te verzamelen, greep hij naar de drank. Toen hij haar naakt zag gaan, barstte hij echter uit in lachen. “Ik denk dat Kylie het niet echt kon waarderen. Ze was natuurlijk erg kwetsbaar.”

“Elke kans op iets moois verdween op het moment dat ik begon te lachen”, doet de zanger uit de doeken in zijn nieuwe boek You Know Me. “Misschien vindt ze het fijn om naakt te zijn, maar niet als ze wordt uitgelachen door een idioot.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Kylie Minogue Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP