Jasmine Villegas nieuwe vriendin Justin Bieber

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Justin Bieber lijkt een vriendinnetje te hebben. Het tieneridool vertelde vorige week nog dat hij single probeerde te blijven, maar dat is niet gelukt. Justin is op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij op de achterbank van zijn Honda rommelt met Jasmine Villegas.

Jasmine en Justin kennen elkaar al een tijdje. De 16-jarige zangeres was te zien in Biebers video Baby en verzorgt het voorprogramma van het Canadese tieneridool. Geruchten dat de twee iets met elkaar hebben doen al langer de ronde, maar werden altijd ontkend. “We zijn gewoon hele goede vrienden”, was de verklaring van de twee.

Dat verhaal lijkt weinig stand te houden nu een paar toeristen een foto maakten van Justin en Jasmine. De twee zoenen op de achterbank van Biebers auto. Entertainmentwebsite TMZ wist de hand te leggen op het kiekje, dat begin deze maand geschoten is.

De verliefdheid kan grote gevolgen hebben voor Jasmine. Justins fans, die worden gekenmerkt door de Bieber Fever, zijn erg fanatiek. Realityster Kim Kardashian ontving eerder dit jaar doodsbedreigingen van Biebers fans nadat ze Justin als grap haar vriendje had genoemd.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


13 Responses to “Jasmine Villegas nieuwe vriendin Justin Bieber”

 1. iemand?? says : Beantwoorden

  van mij mag hij doen wat hij wil maar hij kwetst ons wel erg hij stelt ons teleur

 2. RealBelieber =) says : Beantwoorden

  Ik vind dat justin gewoon wel eens lol mag hebben…kom op beliebers doe niet zo belachelijk…Hij moet toch gelukkig zijn of niet…Justin is gewoon een tiener…gewoon een heel normaal kind net als alle kinderen..alleen wat beroemder..dus laat hem gewoon zijn leven leven hoe hij het wil leven
  dus beliebers doe niet zo dom want jij zou het ook niet leuk vinden als je geen vriendje of vriendinnetje mag hebben.

  Een echte belieber xoxo 😉 he is just living his dream…en we just life in it..get that…<3

 3. belieber says : Beantwoorden

  ik snap niet dat jullie er zo’n probleem van maken…
  justin bieber is ook maar een mens,
  ja hij is knap en ja hij kan zingen en ja hij heeft heel veel fans ik ben er 1 van maar hij is dus ook maar een mens dus hij heeft ook gevoelens en als hij gek is op haar moet hij er voor gaan vind ik. stel jij bent beroemd en jij hebt ook 1000den fans en je word egt verliefd wil je dan doorgaan met pijn omdat je niet bij diegene kan zijn omdat je fans hebt die dan dom gaan doen ? nee ik zou gaan voor de gene waar ik voor val. een echte fan wil dat hij gelukkig is toch?? dus mensen,, als je een hekel aan hem krijgt omdat hij verliefd is op een meisje van wie hij houd dan moet je hem lekker laten gaan en doe je dat niet dan ben je geen echte fan. sorry maar dit moest ik even zeggen.

  xx een echte bieberfan

  ojaa en maak je niet druk want het is nog helamaal niet bekent of hun wat hebben.

 4. Brie says : Beantwoorden

  Ik was inderdaad ook geschrokken hoor toen ik deze nieuws hoorde en de foto zag met Justin en Jasmine in de auto zoenen , ik haatte haar toen maar ik besefte dat ze gwn van hem hield maar … ik heb gelezen en dat kun je overal lezen dat Jasmine , Justin heeft bedrogen omdat ze allang met Eric het aan had haar danser en dat is die jongen in Jasmine’s video clip van ” I Own This ” Ik haatte haar toen terug maar ik hou nu weer van haar terug ik weet niet waarom maar misschien heeft ze niet perongeluk hem bedrogen misschien was ze al met Eric het aan en vroeg Justin toen met haar aan en wou ze misschien Justin niet kwetsen wie weet ! ?

 5. anoniem??? says : Beantwoorden

  HALLOOOOOOOOOOOO
  Het is een tiener en bepaald toch zeker
  zelf met wie of wat hij ook zoent

 6. anoniempje says : Beantwoorden

  jullie moeten niet zo zielig doen die jonge heeft ook een leven en de kans dat justin bieber met een normale fan tiener burger neemt is natuurlijk dodelijk klein hij neemt natuurlijk eerder met iemand die ook hoog in de entertainment staat en dat is jasmine laat die jonge lekker leven als je zo fan bent heb je respect voor zijn keuzes en hij is alleen maar beroemd geworden vanwege zijn zang talenten en jullie zijn alleen maar verliefd op zijn uiterlijk als het een lelijke puistekop was geweest waren jullie alleen fan van zijn stem dus ga niet zielig huilen alsjeblieft en laat die jonge lekker leven

 7. sorry

  maar ik ben echt geschrokken ik dacht da justin van zen fans hield maar tis
  toch niet echt
  ik heb heel veel tranen die lopen mijn hart is
  gebroken door die lieve jongen maar tog ik geloof het nooit die jasmine v

 8. Fien says : Beantwoorden

  omg als je een echte fan bent van justin dan geef je hem het geluk dat hij een lief eeft anders ben je geen echte fan en dan moe je zeker nie gaan zegge da jasmine v een stom kut wijf is! want dat is ze niet geef haar en justin het geluk om een koppel te zyn!! and justin i love you 4ever and always babe <3

 9. priscilla says : Beantwoorden

  Ze kan van mij wel doodvallen. –‘

 10. priscilla says : Beantwoorden

  Ik wás fan.
  Allemaal door die kút Jasmine.
  Ik hoop dat ze door een hele groep Justin-Fans wordt aangevallen.

 11. Ik haat het dat Justin Bieber zomaar,zomaar zijn 100’de fans achter laat alleen voor die Ku.t WIJF Jasmine V. En ook nog durft en wilt zoenen he? Wie dit leest allemaal jullie moeten Justin Biebe haten!!!Hij is zo’n leuke jongen en wilt hij ook nog met Jadmine V echt niet.Zij is ku.t ku.t ku.t Met der lelijke chinese ogen zogenaamd stoer omdat Justin Bieber houdt. Tsss. Justin Bieber.Je bent oneerlijk. Tsss

 12. Ik heb niks te zeggen ik ben echt geschrokken en ik kan het gewoon niet geloven ik hem tranen in m’n ogen.. Justin is zo’n leuke jongen !! dat hij z’n fans laat staan voor Jasmine V nouu!! ik haat haar.. WIJF -.-” Ik hoop dat ik morgen in de Hitkrant sta met deze tekst.

 13. ik haat jasmine v ze denkt dat justin van haar huot maar dat is niet zo we haten haar allemaal ik ben heel erg geschokken toen ik hoorde dat justin met dat vijf heeft gekust
  ik viel bijnaa fluo

Geef een reactie

TOP