Hamdi Mohamud Hassan vermist (meisje 14 jaar)

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Nieuws

De politie is op zoek naar informatie over de vermissing van de 14-jarige Hamdi Mohamud Hassan.

Hamdi wordt sinds zondag 12 september vermist. Die zondag was Hamdi met haar vader, stiefmoeder en vier andere kinderen per trein op weg naar Ter Apel. Rond 13.40 uur is haar vader op het station van Zwolle op zoek gegaan naar reisinformatie.

De stiefmoeder bleef samen met Hamdi achter op perron 5. Bij terugkomst van de vader bleek Hamdi, die alleen Somalisch spreekt, weg te zijn. De politie zoekt mensen die zondag 12 september tussen 13.35 en 14.00 uur op -of in de buurt van- het station waren. Mogelijk hebben zij informatie over de vermissing en Hamdi hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie, tel. 0800-6070 (Gratis)

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP