Game en website Planet Michael in de maak

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De familie van Michael Jackson wil een virtuele planeet voor de overleden zanger oprichten. De familie is al in onderhandeling met een bedrijf in Los Angeles over een website die Planet Michael gaat heten. Op de website kunnen fans een spel spelen.

Het spel lijkt op de bekende online multiplayergame World of Warcraft waarbij honderdduizenden fans tegen elkaar kunnen spelen. Het Jacksonspel bevat echter geen geweld. Fans kunnen Jacksonspullen verzamelen en verhandelen en punten verdienen door opdrachten uit te voeren die met de muziek en dansmoves van de King of Pop te maken hebben.

“Geen enkele artiest heeft de wereld zo verenigd als Michael Jackson, dus het past bij Planet Michael dat fans op zo’n unieke manier bijeen kunnen komen”, zegt advocaat John Branca, een van de beheerders van Jacksons erfgoed. Het spel moet eind 2011 speelbaar zijn.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album This is it DeLuxe Edition van Michael Jackson te kopen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Michael Jackson berichten te gaan.

TOP