Foto’s Summerlake Outdoor 2010

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Dance, Festivals & Concerten, Nieuws

Sidney Samson @ Summerlake Festival 2010

WOERDEN – Met het Summerlake festival in Woerden is afgelopen zaterdag traditioneel het outdoor festivalseizoen afgesloten. Op drie podia kwamen nog even de spetterende namen van grote DJ’s voorbij. Nederlands veelbelovende nieuwe talent, Block & Crown verzorgden de aftrap op de mainstage, maar waren ook de grote naam tijdens de afterparty.

MC VI was de host op de mainstage, waar o.a. Tony Cha Cha, Sidney Samson, Hardwell en Marco V hun opwachting maakten. Mede door het onverwacht mooie weer (zonnig en 20 graden) was het de hele dag bijzonder druk bij de mainstage.

Hardwell @ Summerlake Festival 2010

Maar ook het Solid Grooves podium en de Luminosity stage hadden niet te klagen over aandacht. Hoewel het daar wat langzamer van start ging, was het daar later ook één groot feest.

Voor de doorgewinterde Summerlake-ganger was de nieuwe locatie – het stadspark Molenvliet – wel even wennen, maar toen bleek dat ook daar goed kon worden gefeest, barste het feestgedruis pas echt los.

De organisatie had in de dagen voorafgaand aan het festival nog best wat last gehad van regen, maar met wat zand bleven de meeste voeten toch nog behoorlijk droog.

Op naar de lustrumeditie van dit mooie festival!

Door: Paul Groeneveld voor oranjemuziek.nl

Foto: © Fotopersbureau Groeneveld

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP