Excuus Willem Kruijt door Corry Konings geaccepteerd

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws, Televisie

Corry Konings accepteert de excuses van Willem Kruijt. Dit was vandaag te zien in het programma Shownieuws.

Willem, een fanatieke fan van Corry deed mee aan het SBS 6 programma Fans! De fan wilde tijdens het Mega Piraten Festijn in Wapenveld een ode zingen voor Corry Konings.

Willem Kruijt had echter geen kaarten voor het festival en eenmaal aangekomen bij het MPF in Wapenveld werd hem de toegang geweigerd. De fan die ook zanger is besloot buiten het festivalterrein te wachten op zijn idool.

Toen Corry Konings na haar optreden wegreed stopte ze niet even voor Willem. Dat schoot de fan totaal in het verkeerde keelgat en alle stoppen sloegen toen bij Willem door.

Wat Willem betreft was hij niet langer fan van de zangeres van het levenslied, sterker nog Willem wenste Corry de grond in.

Na de uitzending kreeg de fan spijt van zijn uitspraken. Hij heeft maandag in het programma Shownieuws zijn excuus aangeboden aan de zangeres. Dit deed hij ook in een krabbel op de Hyve-pagina van de “Huilen is voor jou te laat” zangeres.

Corry die het programma Fans! heeft bekeken wilde eerste niets van het excuus weten. Konings vindt dat Willem Kruijt zelf verantwoordelijk is voor zijn uitspraken. Later draaide Konings bij en accepteerde het excuus van de fan alsnog.

Konings meldde in Shownieuws dat ze Willem niet had zien staan bij het MPF.

De zangeres had ook nog een verrassing voor de fan. Willem Kruijt mag binnenkort op het MPF zijn ode aan Corry Konings op het podium zingen.

Door: oranjemuziek.nl

Willem Kruijt – Afscheid (Ode aan Corry)

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


    TOP