Concert Sheryl Crow 013 Tilburg 20 oktober 2010

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Het concert dat Sheryl Crow 20 oktober in Nederland geeft, is verplaatst naar een kleinere ruimte. De show zou oorspronkelijk in de Heineken Musical Hall in Amsterdam plaatsvinden, maar staat nu gepland in de Tilburgse concertzaal 013.

Het management van Crow heeft concertorganisator Mojo laten weten dat het concert is verplaatst wegens productionele redenen. Gekochte kaarten blijven geldig. Fans die de show nu niet meer kunnen bezoeken, kunnen hun kaartje tot 15 oktober terugbrengen.

Het concert staat in het teken van Crows nieuwste cd 100 Miles From Memphis. Met haar tiende album brengt de 48-jarige zangeres een eerbetoon aan haar muzikale jeugdhelden uit de jaren zestig en zeventig, onder wie Otis Redding, Aretha Franklin en Curtis Mayfield.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Sheryl Crow Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP