Amy Winehouse: Mark Ronson je bent dood voor mij

by / dinsdag, 21 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Producent Mark Ronson is behoorlijk van zijn stuk gebracht door een boodschap van Amy Winehouse op Twitter. “Ronson, je bent dood voor mij”, twitterde Winehouse. Volgens de zangeres pronkte Ronson met haar veren.

“Ik schrijf een album en jij strijkt met de eer. Dacht het niet, schat”, schreef Winehouse na haar verwensing. De producent en de zangeres scoorden in 2008 een grote hit met het nummer Valerie en sloegen voor Amy’s nieuwe album weer de handen ineen.

“Amy Winehouse benaderde me met een liedje en een akoestische gitaar en toen heb ik geholpen om daar een nummer van te maken”, luidde Ronsons uitspraak tijdens een televisie-interview op BBC die kwaad bloed zette bij de zangeres.

Ronson reageerde op zijn beurt verbaasd op de tweet van Winehouse. “Ik ben altijd heel open geweest over het feit dat Amy de reden is dat ik bekend ben”, zei de producent. Winehouse heeft hem inmiddels vergeven. “Ronson, ik hou van je”, twitterde ze. “Heb ik het nu goed gemaakt?”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP