Zieke André Rieu zegt concerten Groot-Brittannië en Australië af

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Klassiek, Nieuws

André Rieu heeft zijn tournee door Groot-Brittannië en Australië moeten afblazen. De 60-jarige violist ondervindt nog steeds de gevolgen van een virale infectie aan zijn evenwichtsorgaan.

“Beste fans, helaas is André niet genoeg hersteld voor de tournee door Groot-Brittannië en Australië. We zijn gedwongen deze uit te stellen tot begin volgend jaar”, schreef zijn zoon Pierre maandagmiddag op Twitter. “Een nieuwe datum wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.” De concertreeks door Groot-Brittannië zou eind deze maand van start gaan. Het eerste optreden van de tour ‘down under’ zou half oktober plaatsvinden.

Rieu moest vanwege de infectie al zijn concerten eerder deze maand in de Amsterdam Arena afzeggen. In augustus werd het optreden in het Thialf Stadion in Heerenveen uitgesteld. Dat concert vindt nu plaats op 16 april.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? André Rieu kaarten

Klik HIER en Bestel de DVD André Rieu My African Dream

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle André Rieu gerelateerde berichten te gaan.

TOP