Tracklist cd Michael W. Smith – Wonder

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Buitenlands, CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

Sinds het ongekende succes van zijn Worship cds is jong en oud bekend met Michael W. Smith.Eind september zet hij een spreekwoordelijke kroon op zijn werk met ‘Wonder‘, een cd die het beste van al zijn kwaliteiten weet te combineren. ‘Wonder’ is een popalbum, maar wel een die naadloos aansluit bij de schitterende muziek van de ‘Worship’ cds. ‘Wonder’ zal ook de boeken in gaan als een cd waarop Michael W. Smith persoonlijker en emotioneler dan ooit muziek maakt. Zo bevat het album bijzondere tracks als ‘Forever Yours’, dat ongetwijfeld op veel toekomstige bruiloften te vinden is.

En er is de harde werkelijkheid van ‘Leave’ over iemand die geen uitkomst meer ziet in het leven. ‘Wonder’ vertelt zo het verhaal van het leven; een verhaal met pieken en dalen, verpakt in grootse, meeslepende muziek zoals alleen Michael W. Smith dat kan!

De cd “Wonder” van Michael W. Smith zal op 28 september in de winkels liggen maar is al wel te reserveren.

Klik HIER om de cd Wonder van Michael W. Smith te bestellen.

Tracklist

1. Save Me From Myself
2. Take My Breath Away
3. Run To You
4. I’ll Wait For You
5. Forever Yours
6. Welcome Home
7. Wonder (Not Far Away)
8. Rise
9. You Belong To Me
10. Leave
11. One More Time
12. Take Me Over

Klik HIER om de cd Wonder van Michael W. Smith te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP