Release cd Ralf Mackenbach – Ralf 24 september 2010

by / maandag, 20 september 2010 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Kids, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

In 2009 won de toen nog 13-jarige Ralf Mackenbach het Junior Eurovisie Songfestival met zijn eigen geschreven nummer Click Clack. Na deze overwinning was hij een graag geziene gast bij diverse TV-programma’s en vestigde hij een heuse dans-hype en een Guinness World Record met zijn single “Doe de Smoove”.

Multi talent Ralf houdt zich naast dansen en zingen ook bezig met acteren en het inspreken van diverse tv-series, zo is hij al 3 seizoenen lang de Nederlandse stem van Zack in de populaire serie Zack & Cody op Disney Channel en speelde hij de kleine Tarzan in de gelijknamige musical. Dit jaar bracht Ralf zijn eerste Engelstalige single uit “Secret Girl” waardoor zijn populariteit alleen maar groeide. Op zijn debuutalbum getiteld Ralf staan zowel Nederlandse als Engelse nummers.

Het album Ralf zal op 24 september 2010 in de winkels liggen. Je kan het album al reserveren.

Klik HIER om het album Ralf van Ralf Mackenbach te bestellen.

Tracklist

1. Secret Girl (3:10)
2. The Only One (3:18)
3. Piano & Guitar (2:59)
4. Nice Day (3:12)
5. Fairytale (2:59)
6. Doe De Smoove (3:23)
7. Party Vibe (3:11)
8. Mijn Beste Vriend & Broer (3:18)
9. Ik Mis Je Zo (3:43)
10. Click Clack (2:43)
11. Wickie De Viking (2:02)
12. Ralf Medley (4:02)

Klik HIER om het album Ralf van Ralf Mackenbach te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP