Musicalsterren zingen hits tijdens concerten Dichterbij

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Diverse bekende musicalsterren gaan zichzelf blootgeven voor een groot publiek. De acteurs staan nu eens niet als een karakter op het podium, maar als zichzelf. Tijdens een reeks concerten brengen de artiesten nummers die hen na aan het hart liggen. Ze lichten hun keuze toe in een persoonlijk verhaal.

René van Kooten zingt bijvoorbeeld een lied waar hij zeer dierbare herinneringen aan heeft. Hij zingt Omarm Me van Bløf, omdat hij tijdens zijn recente fietsreis van 2300 kilometer naar zijn trouwlocatie in Rome dat nummer erg vaak heeft geluisterd met zijn aanstaande vrouw.

Charly Luske kiest voor Have A Little Faith In Me. “Ik vind dat het nummer heel mooi beschrijft dat je alles aankan en alles voor iemand kan zijn, zolang ze maar in je geloven en je vertrouwen”, vertelt de zanger. Luske luistert het nummer regelmatig en put er naar eigen zeggen kracht uit.

Het eerste concert, onder de naam Dichterbij, vindt 9 oktober plaats in Ermelo. Dan staan, naast Luske en Van Kooten, ook zangeres en musicalactrice Maud en aanstormend musicaltalent Michelle Splietelhof op het podium. In het najaar worden meer concertdata bekendgemaakt.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP