Kyteman op Symphonica in Rosso 2010

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws

Kyteman verzorgt een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso. De 22-jarige trompettist is als soloartiest te zien naast Sting en Carel Kraayenhof. Dat maakte entertainmentbureau Brand New Live maandag bekend.

Colin Benders, zoals Kyteman eigenlijk heet, maakte het afgelopen jaar indruk met Kyteman’s Hiphop Orkest. Hij won daarmee de Popprijs en de Zilveren Harp. Zijn album The Hermit Sessions werd afgelopen zomer bekroond met een platina plaat.

Het geplande optreden van Janine Jansen tijdens Symphonica in Rosso komt te vervallen. Zij maakte eerder bekend dat ze overwerkt is en heeft in ieder geval alle concerten tot eind oktober afgezegd. Symphonica in Rosso vindt plaats op 15 en 16 oktober.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Symphonica in Rosso tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP