Kartonnen Thomas Berge in film Votter

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Thomas Berge heeft een rol te pakken in de film Vlotter. De zanger hoefde weinig te doen voor zijn optreden, een kartonnen versie van Thomas nam zijn taken waar. In de korte film laat Berge een pompbediende beseffen dat hij overvallen wordt.

De pompbediende is fan van de zanger en heeft diverse posters van hem op zijn werkplek opgehangen. Als een overvaller binnenkomt en geld eist, beseft de goedgelovige pompbediende door de kartonnen versie van Thomas Berge wat de dief van plan is.

De productie van debuterend filmregisseur Allard Westenbrink gaat 26 september in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Vlotter maakt op de openingsavond op 22 september kans op de Debuutprijs.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


    Klik hier om naar de artiestenpagina van Thomas Berge te gaan en clips te bekijken.

    Klik hier om naar alle berichten van Thomas Berge te gaan.

    TOP