Funkerman Brooklyn In da House en Pick Up The Bounce (ft. Jay Colin)

by / maandag, 20 september 2010 / Published in CD Releases, Dance, Nieuws, Rap & Hiphop

De kroonprins van de muzikale diversiteit, de enige echte Funkerman, is terug met een dubbelklapper van een release, die meerdere housestromingen in twee tracks samenvat. De twee tracks die voor het grijpen liggen, zijn Brooklyn In Da House en Pick Up The Bounce (ft. Jay Colin). Deze tracks zijn geselecteerd omdat ze elkaar naadloos aanvullen.

Met Funkerman aan het wiel mag je zeker iets verrassends verwachten. Als een internationaal geroemde dj en producer met een ongelofelijke carrière hoef je op niets minder dan pure kwaliteit te rekenen.

De eerste track, Brooklyn In Da House, heeft een subtiele electronica vibe, naast de pittige ritmes die een opvallende samenhang vertonen met de vocale samples. Dit is zonder twijfel een interessante track oftewel een bass gedreven floorfiller. Maar je zou bijna je oor tegen de speaker leggen, om te ontcijferen hoe die Funkerman het toch weer flikt om al die geluiden tot één geheel te smeden.

Pick Up The Bounce is waarschijnlijk meer mainstream, maar dat betekent niet dat de track er slechter van geworden is, integendeel! De vocale input komt van Jay Colin, een artiest waarmee Funkerman al vaker muziek heeft gemaakt en die een lekkere urban flavour aan zijn tracks toevoegt. De titel ‘Pick Up The Bounce’ staat hier voor een elegante track. Niet alleen Jay’s vocals laten ons op en neer springen van classy London naar de andere kant van de oceaan, het stijlvolle New York. De bouncy beats en onnavolgbare baslijnen drijven de track aan en zorgen ervoor dat je zelf ook op en neer springt!

Er gebeurt zoveel in deze twee tracks, dat zowel de fijnproevers als de houseliefhebbers worden aangesproken. Deze release is het resultaat van Funkerman’s onuitputtelijke drang om muren te doorbreken en grenzen te verleggen. Een dubbelklapper waarmee hij wederom een nieuwe slag heeft geslagen.

De track is al opgepikt door Groove Armada, David Vendetta, Kaskade, Chris Lake, Wally Lopez en Prok&Fitch.

Funkerman – Brooklyn In Da House en Pick Up The Bounce (ft. Jay Colin) is vanaf vandaag uit op Flamingo Recordings

klik op de button en download Blooklyn In da HouseDownload de track DRM-vrij!


klik op de button en download Pick Up the BounceDownload de track DRM-vrij!


Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP