Fans bieden Jan Keizer excuus aan

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Twee fans hebben hun excuses aan Jan Keizer aangeboden. De vrouwen maakten zich in het tv-programma Fans! van SBS6 kwaad over het feit dat de zanger BZN had verlaten, maar nu een soortgelijke act met Anny Schilder vormt. Keizer waardeert de brief, maar onderneemt verder geen actie.

Drie weken geleden was op televisie te zien hoe een groepje fanatiekelingen boos werd op Keizer, omdat hij zijn oude band BZN in de steek gelaten zou hebben. Ze vonden het niet kunnen dat de zanger de band had ingeruild, maar nu hetzelfde repertoire met Schilder zingt. Twee van de boze fans zijn daar nu van teruggekomen.

De manager van Keizer laat weten dat de zanger geen actie gaat ondernemen naar aanleiding van de brief. “Hij doet er verder niets mee. Hij kijkt liever naar de toekomst”, zegt hij. “Ik denk dat die mensen zich schaamden nadat ze op televisie waren geweest. Jan neemt het ter kennisgeving aan. Hij waardeert het dat ze de moeite hebben genomen om een brief te schrijven.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Togehter Again van Jan Keizer en Anny Schilder te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

TOP