Concert James Blunt HMH Amsterdam woensdag 9 maart 2011

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

James Blunt zet dit voorjaar voet op Nederlandse bodem. De 36-jarige zanger verzorgt op woensdag 9 maart een concert in Amsterdam, maakt concertorganisator Mojo maandag bekend.

Blunt was twee jaar geleden voor het laatst in Nederland te vinden. Toen verzorgde de Brit twee concerten in Rotterdam en Amsterdam. Blunt brengt in november zijn nieuwe album Some Kind Of Trouble uit. De plaat is de opvolger van All The Lost Souls, Blunts tweede studioalbum dat in 2007 verscheen.

James Blunt brak vijf jaar geleden door met zijn debuutalbum Back To Bedlam. De single You’re Beautiful domineerde ook in Nederland de hitlijsten. Het nummer stond vier weken op de nummer 1-positie van de Single Top 100. De single betekende Blunts internationale doorbraak, in 2007 was hij in de race voor vijf Grammy Awards.

De kaartverkoop voor Blunts concert gaat vrijdagochtend van start. Voor de show in de Heineken Music Hall zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? James Blunt Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP