CD Roxeanne en Dré Hazes Van jou Voor jou bestellen

by / maandag, 20 september 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Er staat heel wat gebeuren rondom de release van ‘Van Jou, Voor Jou‘ van Roxeanne en André jr. Hazes! De plaat staat voor een release op donderdag 23 september, de dag dat hun vader, 6 jaar geleden alweer, overleed. Rox en Dré jr. hebben uit het immense repertoire aan liedjes van hun vader, hun absoluut favorieten uitgezocht. Zo staan er nu 3 duetten op ‘Van Jou, Voor Jou’ en van ieder 5 solo stukken.

De tracklisting gaat er als volgt uitzien: de duetten: Over en Uit, Ik kan Je Niet Vergeten, een feestmedley en de eerste single, een nieuwe track, door Rosetty geschreven & inmiddels Top 10 hit; Soms Doet Het Zo’n Pijn. Roxeanne koos als solostukken Ik Laat Je Gaan, Eenzaam Zonder Jou, Ik leef Mijn Eigen Leven, Geef Mij Je Hart en Want Ik Hou Van Jou. André jr. kwam tot de volgende favorieten; Waar Ben Jij, Blijf Bij Mij, Wat Een Ander Ook Zegt, Wat Kan Ik Doen Om Dit Te Helen en Laat Me Even.

Al met al is ‘Van Jou, Voor Jou’ een prachtig, emotioneel en muzikaal document geworden! Met achter de productionele knoppen John van de Ven, de man die ook bij vader Andre achter de tafel zat. Ook werd het album opgenomen in de studio van Hans Aalbers, wiens studio ook het decor vormde voor een groot aantal André Hazes albums.

Van Jou, Voor Jou is een absolute must voor de fans van de liedjes van André Hazes; een prachtig eerbetoon op formidabele wijze uitgevoerd door diens kinderen Roxeanne & Andre Jr.

Het album is natuurlijk al te reserveren.

Klik HIER om de cd Van Jou, Voor jou van Roxeanne en Dré Hazes te bestellen.

Tracklist

1. Roxeanne & André Jr. Hazes – Over En Uit (Duet)
2. Roxeanne & André Jr. Hazes – Ik Kan Je Niet Vergeten (Duet)
3. Soms Doet Het Zo’n Pijn (Feestmedley)
4. Roxeanne – Ik Laat Je Gaan
5. Roxeanne – Eenzaam Zonder Jou
6. Roxeanne – Ik Leef Mijn Eigen Leven
7. Roxeanne – Geef Mij Je Hart
8. Roxeanne – Want Ik Hou Van Jou.
9. André Jr. – Waar Ben Jij
10. André Jr. – Blijf Bij Mij
11. André Jr. – Wat Een Ander Ook Zegt
12. André Jr. – Wat Kan Ik Doen Om Dit Te Helen
13. André Jr. – Laat Me Even

Klik HIER om de cd Van Jou, Voor jou van Roxeanne en Dré Hazes te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Roxeanne Hazes te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Roxeanne Hazes te gaan.

TOP