Bestel CD Solomon Burke & De Dijk – Hold on Tight

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Buitenlands, CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

De King of Rock and Soul Solomon Burke deelde al eerder spontaan, als ‘special guest’, het podium met De Dijk in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Tot groot wederzijds genoegen. Aan het einde van zijn optreden roept Solomon het publiek toe: “De Dijk rocks!” Een latere ontmoeting met de Amerikaanse zanger resulteerde in het duet “Het moet en het zal (Enough Is Enough)”, waarmee de band een hit scoorde in 2008.

In oktober 2009 werkt Solomon Burke in de ICPstudio’s in Brussel zes dagen lang met de Amsterdamse band De Dijk aan het gezamenlijke album Hold On Tight. Solomon Burke zingt een uitgekiende selectie van Dijknummers die door Wouter Planteijdt zijn vertaald. Alle songs, gerijpt door de ontelbare live optredens van De Dijk in zijn bijna dertig jarig bestaan, zijn bij deze bijzondere gelegenheid door de band, samen met Solomon, opnieuw ingespeeld.
Met onder andere Hold On Tight (Hou me vast), What A Woman (Wat een vrouw), Good For Nothing (Nergens goed voor), Seventh Heaven (Zevende hemel), Got To Be With You ( Ik kan het niet alleen), Rose Saved From The Street (Mijn van straat geredde roos) en het nieuwe, samen met Solomon Burke gemaakte, Text Me.

Het album “Hold On Tight” van Solomon Burke & de Dijk zal op 1 oktober in de winkels liggen maar is natuurlijk al te reserveren.

Klik HIER om Hold on Tight van Solomon Burke & De Dijk te bestellen.

Tracklist

1. Hold On Tight (Hou Me Vast)
2. My Rose Saved From The Street (Mijn Van Straat Geredde Roos)
3. What A Woman (Wat Een Vrouw)
4. No One
5. More Beauty
6. I Gotta Be With You (Ik Kan Het Niet Alleen)
7. Seventh Heaven (Zevende Hemel)
8. Good For Nothing (Nergens Goed Voor)
9. Text Me
10. Don’t Despair
11. The Bend
12. Perfect Song

Klik HIER om Hold on Tight van Solomon Burke & De Dijk te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


TOP