Album Kings of Leon Come Around Sundown 15 oktober 2010 in de winkels

by / maandag, 20 september 2010 / Published in Buitenlands, CD Releases, Nieuws, Rock

Met meer dan 11 miljoen verkochte albums wereldwijd, mag Kings Of Leon zich in relatief korte tijd tot de grote rockbands van de aarde rekenen. Met Only By The Night uit 2008, braken ze definitief door bij het grote publiek. Grote hits op radio (Sex On Fire, Use Somebody, Notion), concerten die binnen een paar minuten uitverkopen. Ze maken het allemaal mee. De verwachtingen rondom dit album waren dan ook hooggespannen.

Gelukkig worden die verwachtingen helemaal waargemaakt en zullen de oude fans en de nieuwere fans zich hier goed in kunnen vinden. Op Come Around Sundown grijpen ze af en toe wat meer terug naar het verleden, maar tegelijkertijd zetten ze de lijn van Only By The Night door. Dat is ook niet vreemd, als je weet dat vrijwel het hele album tijdens hun tour geschreven is. De eerste single Radioactive is meteen weer een knaller die op de verschillende radio en tv-stations al vanaf de eerste week is te horen. Een plaat die bij veel mensen aan het einde van het jaar weer in de favorietenlijstjes zal opduiken.

De CD Kings of Leon – Come Around Sundown zal op 15 oktober 2010 in de winkel liggen. Hel album is ook verkrijgbaar als Ook verkrijgbaar deluxe cd met bonus tracks.

Het album en de luxe versie zijn al te reserveren.


Klik hier om de cd Come Around Sundown
Kings Of Leon te bestellen


Klik hier om de cd Come Around Sundown (Luxe uitgave)
Kings Of Leon te bestellen

Tracklist

1. The End
2. Radioactive
3. Pyro
4. Mary
5. The Face
6. The Immortals
7. Back Down South
8. Beach Side
9. No Money
10. Pony Up
11. Birthday
12. Mi Amigo
13. Pickup Truck


Klik hier om de cd Come Around Sundown
Kings Of Leon te bestellen


Klik hier om de cd Come Around Sundown (Luxe uitgave)
Kings Of Leon te bestellen

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


TOP