Seal begrijpt overspel Tiger Woods

by / zondag, 19 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Seal kan best enig begrip opbrengen voor de daden van zijn goede vriend Tiger Woods. Eind vorig jaar bleek dat de golfer er meerdere minnaressen op nahield. “Ik keur het niet goed, maar ik begrijp waarom hij het heeft gedaan”, zegt de Britse zanger in een interview met de Britse krant Daily Mirror.

“Stel je voor dat je Tiger Woods bent. Je bent de eerste miljardair dankzij de sport die je beoefent en je hoort bijna nooit, misschien wel helemaal niet, het woord ‘nee’. Dat woord bestaat niet”, legt Seal uit. “Hij had niemand in de buurt die tegen hem zei: Hé makker, dat kan je niet maken”. Volgens de zanger had Woods iemand nodig die hem terecht kon wijzen. “Hij dacht dat hij God was en niks fout kon doen.”

Seal geeft toe dat hij ook weleens vreemd is gegaan. “Zeker weten. Niet tijdens mijn huwelijk, maar in eerdere relaties.” De zanger is vijf jaar getrouwd met model Heidi Klum.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Lees ook:


TOP