Nederlandse Yuli Minguel succes in Britse X Factor

by / zondag, 19 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

De Nederlandse Yuli Minguel heeft grote indruk gemaakt op de juryleden van de Britse versie van X Factor. De voormalige Idols-kandidate trok de stoute schoenen aan en verscheen voor de ogen van onder anderen jurylid Simon Cowell op het podium. Met succes, want ze ging met unanieme steun van de jury naar de volgende ronde.

De 32-jarige zangeres gaf een spetterend optreden, waarna met name jurylid Nicole Scherzinger haar enthousiasme niet onder stoelen of banken stak. “Er is iets aan jou dat mij kippenvel geeft. Jij hebt de X Factor”, zei de Pussycat Doll-zangeres. “Ik vind het geweldig om getalenteerd mensen als jij te ontdekken”, voegde Cowell toe.

Yuli bereikte zeven jaar geleden de liveshows van het eerste Nederlandse seizoen Idols. De talentenjacht werd uiteindelijk gewonnen door Jamai.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP