Katy Perry vrijgezellenfeest met Rihanna

by / zondag, 19 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Het einde van Katy Perrys vrijgezellenbestaan komt steeds dichterbij. De Amerikaanse zangeres die is verloofd met de Britse komiek Russsell Brand vierde zaterdag haar vrijgezellenfeest.

De eerste fase van het feest vond plaats in het zwembad van de Hard Rock Hotel Beach Club in Las Vegas. Perry, gehuld in een witte bikini en met een zonnebril op, werd omringd door vijfentwintig vriendinnen. Een van hen was Rihanna, die ook verantwoordelijk was voor de organisatie van het feest. De groep genoot van champagne, bier, wodka en hapjes.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People verplaatste het feest zich vervolgens naar een enorm casino waar de meiden een voorstelling van Cirque Du Soleil bijwoonden. Na het diner in een restaurant trok de stoet naar een discotheek, waar een vip-tafel voor de dames klaarstond. De laatste halte was een stripclub, waar de groep het feest in een privé-skybox een passend slot gaf.

Het vrijgezellenfeest vond een dag na de arrestatie van Perrys aanstaande echtgenoot plaats. Russell Brand werd vrijdag in Los Angeles in de boeien geslagen, nadat hij een fotograaf in het gezicht sloeg.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP