Column Djumbo album Chase en karten met pumps

by / zondag, 19 september 2010 / Published in Column Djumbo, Kids, Nieuws, Oranje Column

Hallo bezoekers van oranjemuziek.nl

Eindelijk weer een column van Djumbo! Sorry dat het zo lang geduurd heeft, maar ja dat had alles te maken met de CD release en alle bijkomende zaken als fotoshoots, promotie, CD-presentatie en zo.

We hebben begin vorige maand ons nieuwe album gepresenteerd: Chase. De CD-presentatie hebben we gedaan op een  kartbaan in Nijmegen. Ze waren even vergeten te zeggen dat we vooral geen hakschoenen aan moesten doen in zo’n kart…… Dat was toch wel even wennen op pumps in zo’n kleine kart hoor! Maar het karten was erg leuk, we hebben tegen elkaar gekart en tegen wat fans. Dat was super leuk! Daarna nog een mini-optreden gedaan, al met al een keileuke dag.

Daarna begint het echte werk natuurlijk pas: overal promotie doen, instores en optredens! We zijn te gast geweest bij veel radiozenders, hebben een stuk of 6 instores gedaan en hebben een 26 shows tellende tour langs de Jumbo Supermarkten gedaan. Die shows bij de Jumbo waren echt leuk om te doen. Er was een speciale Hallo Djumbo Tour – truck, die er superstoer uitzag en bij elke show stonden er honderden kinderen te zingen, springen, gillen en dansen. Na elke show gingen we natuurlijk handtekeningen uitdelen en met iedereen op de foto. Heel erg leuk om al die enthousiaste kids te zien en te spreken!

We gaan al heel snel een videoclip opnemen voor onze nieuwe single ‘Sjans’, dat gaan we ergens in een discotheek doen met 350 kids erbij! Dat zal dus een hele gezellige en lange dag worden! Maar dat hoort er allemaal bij! De single zal waarschijnlijk op 15 oktober uitkomen.

In onze volgende column zullen we vertellen hoe de videoclip opnames gingen en hoe Lego World is gegaan, want daar staan we binnenkort ook. Het zou leuk zijn als jullie daar langskomen!

Oja nog even dit!: Als je het album Chase via deze site bestelt dan ontvang je een gesigneerd exemplaar.

Groetjes,

Lotte, Lindsy en Svenja (Djumbo)

Klik HIER om het album Chase van Djumbo te bestellen.

Klik hier om naar alle columns van Djumbo te gaan.

Klik hier om naar alle Djumbo berichten op oranjemuziek.nl te gaan

Lees ook:

Klik hier om naar de artiestenpagina van Djumbo te gaan en clips te bekijken.

Djumbo boeken? Klik hier voor meer info.

TOP