Russell Brand beschermt Katy Perry door fotograaf te slaan

by / zaterdag, 18 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Russell Brand mag dan vrijdag in Los Angeles gearresteerd zijn nadat hij een fotograaf in het gezicht sloeg, zijn verloofde Katy Perry is het roerend met hem eens. “Als je te ver gaat en een camera onder mijn rokje schuift, doet mijn verloofde wat hij moet doen en beschermt hij me”, Twittert de 25-jarige zangeres zaterdag.

Het aanstaand echtpaar werd vrijdag op de luchthaven van Los Angeles omringd door fotografen. Een daarvan zou te ver zijn gegaan, waarna Brand hem een klap verkocht. De paparazzo arresteerde de 35-jarige acteur, die naar het politiebureau werd afgevoerd. Zijn borg werd vastgesteld op twintigduizend dollar. Hij werd later die dag vrijgelaten.

Het nieuws werd voor het eerst gemeld op de Amerikaanse entertainmentsite TMZ, die een filmpje van het voorval plaatste. Hierop is te zien dat de fotograaf inderdaad een duw van Russell in het gezicht krijgt. Het is niet duidelijk of Katy inderdaad onder haar rokje wordt geflitst.

Niet dat Perry zich hier iets van aantrekt. “Don’t f*ck with the Brands”, sluit ze haar tweet af.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP