Rob Zorn in het gips

by / zaterdag, 18 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

De titel van Rob Zorn’s nieuwe single, ‘Vandaag dat is m’n dag’ is even niet van toepassingen op de Haarlemse zanger. De zanger zit sinds woensdag namelijk in het gips na een ongelukkige manoeuvre van een afstapje en moet van de dokter een week lang rust houden.

Rob Zorn over het ongelukje: “Ik stap mis van een afstapje en na 10 seconden zit er een grote bult op mijn voet zo groot als een bal. Dus toch maar even naar het ziekenhuis toe, daar kreeg ik te horen dat ik mijn enkelbanden heb gescheurd en dat er een stukje bot is afgebroken.” De zanger baalt enorm van dit ongemak, want hij zit midden in de promotie van zijn single ‘Vandaag dat is m’n dag’ en hij heeft veel optredens in de agenda staan. Maar Rob cancelt niet alle shows: “Aanstaande zaterdag en zondag ga ik sowieso optreden! Al zit ik de hele show op een barkruk, er zijn veel tickets verkocht voor die shows, dus daar ben ik gewoon.” Rob moet 1 week in het gips en daarna 6 weken met zijn voet in de tape, dus Rob verwacht dat de shows gewoon allemaal door zullen gaan.

De single ‘Vandaag dat is m’n dag’ volgt na de knaller van een hit ‘Neem jij maar een ander in de maling’, welke op nummer 53 in de Single Top 100 stond en wekenlang in de Nederlandstalige Top 30 stond.

Klik op de button om de single van Rob Zorn te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om de single van Rob Zorn te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om naar de downloadshop te gaan.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Rob Zorn te gaan en een clip te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Rob Zorn te gaan.

TOP