Martijn Krabbé gaat niet scheiden van Amanda

by / zaterdag, 18 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Martijn Krabbé en zijn vrouw Amanda zijn niet van plan te scheiden. De 42-jarige presentator spreekt verschillende verhalen over zijn huwelijkscrisis vrijdag tegen. “We zitten niet in een scheidingsprocedure”, deed Martijn vrijdag uit de doeken in RTL Boulevard.

“We hebben zware jaren gehad, er waren veel spanningen”, vertelde Martijn. “Drie maanden geleden hebben we afgesproken voor onbepaalde tijd apart te gaan wonen. Je ziet dingen vaak helderder als je even afstand neemt.”

De presentator woont nog steeds niet onder een dak met zijn vrouw en vier kinderen. “We willen individueel groeien. Amanda is heel erg in ontwikkeling en ik gun dat haar enorm.” Volgens Martijn gaat het beter nu hij en zijn vrouw gescheiden zijn van tafel en bed. “We zien elkaar veel en dan is het erg gezellig.”

Het huwelijk van Martijn en Amanda kwam al eerder in zwaar weer terecht. Ruim tien jaar geleden viel Amanda voor een andere man, waarvan ze mogelijk zwanger was. Na een DNA-test bleek dat Martijn de vader is van de nu 10-jarige zoon Bickel. “Dit kan in ieder huwelijk gebeuren”, vertelt Krabbé over de huidige crisis. “In sommige huwelijken gebeurt het alleen iets vaker.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP