Erik de Zwart vanaf maandag bij RTL Boulevard

by / zaterdag, 18 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Erik de Zwart is de nieuwste aanwinst van het team van RTL Boulevard. De 53-jarige presentator neemt vanaf maandag zo nu en dan de plaats van Albert Verlinde in. De Zwart ziet de lol van zijn nieuwe baan wel in.

De Zwart gaat af en toe Albert Verlinde vervangen. “Als hij er niet is, mag ik op zijn stoel zitten”, legt De Zwart uit in De Telegraaf. “Ik vind het erg grappig, het is een leuk programma en er wordt niet zo vaak in geknokt.”

De Zwart is momenteel ook te zien als jurylid in de talentenjacht My Name Is… “RTL was met mijn optredens tevreden en ze vroegen of ik wat meer voor ze wilde doen. Nou, graag.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP