Connie Breukhoven beroofd van protemonnee

by / zaterdag, 18 september 2010 / Published in Nieuws

Connie Breukhoven is vrijdagmiddag beroofd tijdens een middagje shoppen. De dieven gingen aan de haal met Connie’s portemonnee, maar de diva is daar niet rouwig om. “Die portemonnee mogen ze houden, daar zitten alleen geblokkeerde creditcards in.”

Wel wil Connie graag haar toilettas terug. “Daar zaten dingen in die je liever voor jezelf wil houden”, vertelde de diva in RTL Boulevard. Op internet wordt gespeculeerd dat het tasje een usb-stick met sensuele foto’s van de 59-jarige bevat.

Connie was verbouwereerd na de roof. De blondine merkte pas dat ze bestolen was toen ze een kopje koffie af wilde rekenen. “Ik was aan het winkelen toen een echtpaar van rond de veertig hard tegen mijn schouder liep. Toen ik later af wilde rekenen, zag ik dat mijn portemonnee niet in mijn tas zat.”

De diva en haar vriendin keerden terug naar de plaats delict. “Drie winkels waren beroofd door een echtpaar. En het waren gewoon normale Europese mensen.” Connie kan er nog steeds niet bij dat ze beroofd is. “Ik mocht vroeger nooit in mijn moeders tas zitten, die was heilig. Het voelt nu toch alsof ze bij mij binnen zijn geweest.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP