Cher krijgt musical

by / zaterdag, 18 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Zangeres en actrice Cher krijgt haar eigen musical. De Amerikaanse film- en musicalregisseur Andy Fickman werkt aan een show gebaseerd op het leven van de 64-jarige diva.

“Ze is een fenomenaal karakter. Cher is naar mijn mening een van de grootste iconen aller tijden. Een krachtig persoon waar je te allen tijde rekening mee moet houden”, zegt Fickman tegen de entertainmentwebsite Pop Eater. Hij wil nog niet veel kwijt over de musical. “Binnenkort maken we meer bekend over de voortgang van het project.”

De Amerikaanse zangeres en actrice Cher scoorde hits met If I Could Turn Back Time en Believe. Voor haar rol in de film Moonstruck uit 1988 won ze een Oscar. In december is ze naast Christina Aguilera te zien in de filmmusical Burlesque.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Tagged under: , ,
TOP