Gordon en Martin Hurkens (Holland’s Got Talent) komen met kerstnummer

by / vrijdag, 17 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Klassiek, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gordon heeft een kerstknaller opgenomen met Holland’s Got Talent-winnaar Martin. Ook finaliste Angeliquevan Akkeren  is op het nummer te horen. Het liedje met de operazanger en -zangeres komt op Gordons nieuwe kerstalbum te staan.

Het nummer was oorspronkelijk bedoeld voor Gordon en Angelique. Het Holland’s Got Talent-jurylid kwam er al snel achter dat Martin eigenlijk niet mocht ontbreken. “Ik liet een stukje horen van het kerstnummer dat ik had opgenomen met Angelique. Toen hij een stukje begon mee te zingen dacht ik: verdomme, hij moet er eigenlijk ook op”, zegt Gordon in RTL Boulevard.

Martin won vorige week de talentenjacht Holland’s Got Talent. De operazingende bakker geniet nog altijd van zijn overwinning en de aandacht. “Ik laat gewoon alles op me afkomen. Als het teveel wordt rem ik het zelf af.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Gordon te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP