Nadine Coyle (Girls Aloud) en Jason Bell gaan trouwen

by / donderdag, 16 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Nadine Coyle is ten huwelijk gevraagd. Dat heeft de Ierse zangeres onthuld op de radio. Coyle vertelde hoe haar vriend, American footballspeler Jason Bell, voor haar op de knieën ging in Los Angeles. Het stel is sinds september 2008 bij elkaar.

“Ik kwam net uit Londen, hij uit New York. Toen verraste hij me met een ring, terwijl ik m’n pyjama nog aan had”, vertelde de 25-jarige Coyle in de show van de Britse radio-dj Scott Mills. “Als ik dat had geweten, had ik mijn haar geföhnd of ten minste mijn nagels laten doen.”

“Hij knielde op twee knieën. Niet op één knie, omdat hij al heel lang football speelt en behoorlijk beurs is. Toen vroeg hij me, het was heel gaaf.” De tortelduifjes hebben nog geen trouwdatum bekendgemaakt.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP