Moeder Nicky van Dam heeft geen probleem met Patricia Paay

by / donderdag, 16 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie, TV Nieuwsbeelden

De moeder van Nicky van Dam heeft helemaal niets tegen Patricia Paay, de vriendin van haar zoon. De 61-jarige Patricia heeft al enige tijd een relatie met de 34 jaar jongere vastgoedhandelaar, maar zou het niet kunnen vinden met zijn moeder. Mama Van Dam verwijst de geruchten echter naar het land der fabelen. “Als ze het maar gezellig hebben samen.”

“Ik bemoei me nooit met het leven van iemand anders. Iedereen leidt zijn eigen leven”, zegt de moeder van Nicky voor de camera van de Amsterdamse zender AT5. Ze heeft geen enkel probleem met de diva. “Ik vind dat ze er beeldig uitziet voor haar leeftijd en ze is nog heel jong in haar doen en laten.”

In maart werden Patricia en haar ‘toyboy’ voor de eerste keer samen gespot. Volgens de diva hebben ze het erg leuk samen, maar zit vanwege het leeftijdsverschil een lange relatie er niet in.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Patricia Paay te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Patricia Paay te gaan en clips te bekijken.

TOP