Lange Frans en Daniëlle weer bij elkaar

by / donderdag, 16 september 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

De huwelijksproblemen van Lange Frans en zijn vrouw Daniëlle hebben de rapper tot inkeer gebracht. “Soms moet je met een grote bezem door je leven gaan en dat is nu gebeurd”, vertelde Frans donderdag in Koffietijd.

“Ik ben misschien een beetje hardleers geweest. Nu is het tijd om de knop om te zetten”, blikt Frans terug op zijn huwelijkscrisis. De echtverbinding werd in juni op de proef gesteld door financiële problemen van de rapper. Daniëlle, die destijds het management van Lange Frans verzorgde, zette de rapper uit de echtelijke woning.

Inmiddels woont Frans weer bij zijn vrouw en zoon Willem. “We zitten in ieder geval in rustiger vaarwater”, vatte Frans donderdag samen. “De boel is op scherp gezet, maar dat was ook nodig.”

Frans leerde zichzelf beter kennen tijdens de huwelijkscrisis. “Ik ben teruggegaan naar de basis van mezelf. Ik ontdek nog elke dag een hele hoop.” Toch is de rapper blij dat hij weer welkom is in de echtelijke woning. “Ik vind het heel gezellig om gewoon met mijn gezin te zijn en een normale, burgerlijke dag te hebben. Mijn vrouw en mijn zoon zijn mijn beste vrienden.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lange Frans kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP