Dirk Meeldijk trotste opa van kleindochter Chavelli

by / donderdag, 16 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Op woensdag 15 september is volkszanger Dirk Meeldijk, bekend van hits als “Ik Hou Van Het Leven”, “Vier zomers Lang” en “Jouw Accordeon”,  voor de eerste keer opa geworden. Zijn zoon Manuel en zijn vriendin Melissa hebben een wolk van een dochter gekregen, genaamd Chavelli.

De altijd vrolijke Dirk Meeldijk is enorm uitgelaten en trots op zijn kleindochter. “Het is het mooiste kindje van de wereld. Ik ben zo gelukkig dat ik een liedje voor haar maken voor mijn volgende album.”, aldus een overgelukkige Dirk.

(foto van links naar rechts: Manuel, Chavelli en Dirk Meeldijk)

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP