Videoclip 3JS en Ellen ten Damme – Wat is Dromen

by / woensdag, 15 september 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws, Release Clips, TV Clips

De 3JS werd in 2002 opgericht door de Volendammers Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte. De naam is gebaseerd op de voornamen van de muzikanten.

Na vooral lokaal succes kwam het drietal in 2007 met het album “Watermensen” die ze in eigenbeheer hebben uitgebracht. De plaat kwam op 6 juli van dat jaar binnen op nummer 6 van de Album top 100 en stond maar liefst 87 weken in de lijst genoteerd.

Ook in de Single top 100 hebben de heren al veel hits op hun naam staan. Waaronder: “Bevlogen als vogels” “Wiegelied” en “Hou van mij.” Hun laatste single “Geloven in het leven” kwam in mei 2010 binnen in de Single top 100 en behaalde de 9e plaats van de charts.

De 3JS zullen in 2011 Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Het is nog niet bekend met welk nummer ze dat gaan doen.

De nieuwe single van de 3JS is inmiddels uit. “Wat is dromen” is een duet met Ellen ten Damme. De actrice en zangeres is ook in Duitsland bekend. In Nederland had ze hits als “Vegas” en “Miss You.” Haar album “Durf jij” uit november 2009 behaalde de 13e plaats van de Album top 100 en stond 36 weken genoteerd in de albumlijst.

Het duet “Wat is dromen” van de 3JS en Ellen ten Damme is afkomstig van het album “Dromers en Dwazen” van de Volendammers. De single is te downloaden en de clip kan je hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de button en download de single van 3JS en Ellen ten DammeDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button en download de single van 3JS en Ellen ten DammeDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Uitverkocht? 3JS kaarten


Klik hier om het album Dromers En Dwazen
van de 3JS te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van de 3JS te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van de 3JS te te gaan.

TOP