Roos vriendin Martin van der Starre zwanger

by / woensdag, 15 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Martin van der Starre wordt voor de eerste keer vader. De 40-jarige musicalacteur en zijn vriendin Roos verwachten over vier maanden een kindje. Van der Starre kwam vorige maand in het nieuws omdat hij vlak voor de première van de musical We Will Rock You zijn achillespees scheurde.

“De zwangerschap was voor ons wel het beste nieuws in tijden”, vertelt Van der Starre in De Telegraaf. “Roos is 25 en wilde dolgraag kinderen. Ik ben er al tijden klaar voor. We hebben de twintigwekenecho gehad en alles is prima. We kunnen ons geluk niet op.”

De acteur zit voorlopig thuis om te revalideren. “Mijn been zit in een brace, we maken echt vorderingen. Een voetballer is zeven maanden bezig met zo’n blessure maar in een musical staan is gelukkig minder belastend dus ik kan sneller weer aan de slag.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Door: oranjemuziek.nl

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP