Pieter Storms heeft Jort Kelder geslagen na uitzending DWDD

by / woensdag, 15 september 2010 / Published in Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Jort Kelder is gisterenavond geslagen door Pieter Storms. Dit meldt Kelder op zijn website. Zo schrijft De Telegraaf vandaag. Storms zou Kelder 3 ferme klapjes op de wang hebben gegeven. De partner van Storms, Nina Brink zou Jort Kelder een vuile rat hebben genoemd.


Jort Kelder schrijft het volgende:

Ik liep direct na de slottune naar achteren op de vloer, om bij te praten met de hoofdredactrice van DWDD. Al snel stiefelde Nina voorbij, en begon met een rood hoofd mij aan te spreken. ‘Jij bent een rat! Jij bent rat! Jij bent een rat!’, siste ze woest. Na de gezellige ‘nazit’ met Nina kwam Pieter erbij. Hij keek woest en probeerde mij met dat enorme fysiek te intimideren. Daarna gaf-ie mij drie ferme tikken op de wang. Mensen om mij heen schrokken en wilden ingrijpen, maar het deed geen pijn en ik was nauwelijks onder de indruk.”

Pieter Storms was gisteren te gast in De Wereld Draait Door. De heren zouden discussiëren over normen en waarden in de journalistiek. Het zit Pieter Storms echter nog steeds dwars dat Quote Nina Brink heeft neergezet als SM-meesteres.

Het gesprek tussen de twee heren in DWDD had een ruziënde ondertoon.

Pieter Storms nuanceert het verhaal van Kelder. Volgens hem heeft hij Jort niet geslagen. “Ik heb hem na afloop een flinke vent genoemd en hem twee keer met een vinger op zijn wang getikt” Zo staat op de website van De Volkskrant. De Vara heeft echter nog geen reactie gegeven.

Heb je de uitzending gemist? Geen nood je kan het programma hier bekijken.

Door: oranjemuziek.nl

Klik op de tv en bekijk het programma: Bekijk het programma op uitzendinggemist


Bekijk hier het fragment:

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP