Liesbeth List boos op Tom de Jong

by / woensdag, 15 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Liesbeth List is boos op acteur Tom de Jong. De acteur is bezig met de voorbereidingen voor een muziektheaterproductie over Ramses Shaffy.

Meerdere theaters ontvingen een brief van De Jong waarin promotie wordt gemaakt voor het stuk. In deze brief stond geschreven dat List het stuk ‘support en adviseert’. Deze mededeling is onjuist, liet de 68-jarige zangeres aan RTL Boulevard weten. “Als dit product van Tom de Jong doorgaat, dan worden er juridische stappen ondernomen.”

Liesbeth List steunt wel een andere musical die momenteel in de maak is. In de musical ‘Ramses’ wordt de overleden zanger gespeeld door acteur William Spaaij. List en Spaaij werkten eerder samen in de theatervoorstelling Piaf. De zangeres zegt over de goede naam van Shaffy te waken. “Er mag geen smet op Ramses komen”, vertelt List.

De musical Ramses gaat op 1 december 2011 in première.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP