Sieneke Peeters op Holland Muziek Feest IJsselhallen Zwolle 20 november 2010

by / dinsdag, 14 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Gordon, Thomas Berge en Sieneke staan in november op het allereerste Holland Muziek Feest in Zwolle. Het nieuwe muziekfestijn belooft het publiek een oer-Hollandse meezingavond.

De organisatie van Holland Muziek Feest vraagt alle bezoekers van het evenement zich in de nationale kleuren te hijsen. “Voor het ultieme Holland-gevoel zou het natuurlijk fantastisch zijn als de dansvloer helemaal rood-wit-blauw met oranje kleurt”, zegt de organisator.

Ook One Two Trio, Marianne Weber en Het FeestTeam zijn op het evenement aanwezig om de voetjes van de vloer te krijgen. Iedere bezoeker van het feest krijgt van de organisatie een presentje. Holland Muziek Feest vindt op 20 november plaats in de IJsselhallen in Zwolle.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP