SBS 6 stopt met Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau

by / dinsdag, 14 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Beau van Erven Dorens krijgt weer een teleurstelling te verwerken. De Zaterdagavondshow van SBS 6 verdwijnt per direct van de buis, maakt de familiezender dinsdag bekend. Wegens tegenvallende kijkcijfers valt het doek voor de groots aangekondigde televisieshow.

Het stoppen van De Zaterdagavondshow is ook een klap voor Eva Media, het productiebedrijf van Paul de Leeuw. Eva wist eerder geen succes te maken van De Tafel van Vijf en ook Top of Flop flopte.

De Zaterdagavondshow, die niet alleen door Beau maar ook door Marc-Marie Huijbregts werd gepresenteerd, leek veel op Paul de Leeuws Mooi! Weer de Leeuw. Die gelijkenis leverde aanvankelijk scheve gezichten op bij de Vara, maar toen duidelijk werd dat Eva Media niet van plan was meer dan acht afleveringen van De Zaterdagavondshow te maken, liet de Vara de zaak rusten.

De show sneuvelt na vier weken, omdat ‘niet genoeg kijkers het programma wisten te vinden’. Afgelopen zaterdag trok De Zaterdagavondshow 526 duizend kijkers, de week daarvoor stemden 677 duizend mensen af op het programma.

Marc-Marie Huijbregts zou De Zaterdagavondshow aanvankelijk niet presenteren. Hij nam de plaats in van Gerard Joling, die al ruim een maand overwerkt thuis zit. In plaats van De Zaterdagavondshow zendt SBS 6 de komende weken een aantal familiefilms uit.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP