George Michael moet de gevangenis in

by / dinsdag, 14 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

George Michael is veroordeeld tot acht weken celstraf wegens rijden onder invloed van drugs. Een Britse rechter heeft dat dinsdag bepaald.

De 47-jarige zanger, die werd geboren als Georgios Panayiotou, reed op 4 juli op met zijn auto tegen de voorzijde van een Londens winkelpand. Michael werd ingerekend, waarop de politie al snel constateerde dat hij niet had mogen rijden.

De voormalige Wham!-frontman gaf vorige maand toe op het moment van het ongeluk onder invloed van cannabis te zijn. Bovendien bekende de zanger dat hij softdrugs op zak had.

Het was niet de eerste keer dat Michael onder invloed in de auto stapte. In 2007 kreeg hij een rijverbod van twee jaar omdat hij stoned achter het stuur zat. Vorig jaar reed de zanger zijn auto tegen een vrachtwagen.

Wanneer de celstraf van Michael, die beweert drugs inmiddels te hebben afgezworen, ingaat is niet duidelijk. Waarschijnlijk brengt hij maar vier weken daadwerkelijk achter de tralies door, de resterende tijd zal hij onder toezicht van de Britse reclassering staan.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP