Concert Maroon 5 HMH Amsterdam maandag 28 februari 2011

by / dinsdag, 14 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Rock

De Amerikaanse band Maroon 5 toert volgend jaar door Europa en slaat Nederland niet over. De heren geven op maandag 28 februari een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam, maakt concertorganisator Mojo dinsdag bekend.

Maroon 5 trekt door Europa in het kader van het nieuwe album Hands All Over. De plaat is het derde studioalbum van de vijf Amerikanen, het schijfje ligt vrijdag in de winkels. De eerste single Mysery leverde Maroon 5 ook in Nederland een top 10-hit op.

De Amerikaanse poprockband brak in 2004 door dankzij hits als Harder to Breathe, This Love en She Will Be Loved. De nummers zijn afkomstig van het debuutalbum van Maroon 5, Songs About Jane dat in 2002 verscheen. Van de plaat werden wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren verkocht.

Vijf jaar na Songs About Jane verscheen de opvolger, It Won’t Be Soon Before Long. Dat schijfje leverde hits als Makes Me Wonder en Wake Up Call af. Het succes van de twee albums bracht Maroon 5 de hele wereld over en leverde de band drie Grammy Awards op.

De heren waren drie jaar geleden voor het laatst te zien in Nederland. Eind 2007 gaf Maroon 5 een concert in Den Bosch. De voorverkoop voor hun show in Amsterdam start vrijdagochtend.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Maroon 5 Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP