Christina Curry zorgt voor vrede tussen Adam Curry en Patricia Paay

by / dinsdag, 14 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Patricia Paay en Adam Curry gaan niet meer bekvechtend door het leven. Adam verliet Patricia vorig jaar na ruim twintig jaar huwelijk voor de veel jongere actrice Micky Hoogendijk. Volgens Paay is hun dochter Christina de reden dat de voormalige geliefden nog communiceren met elkaar.


Paay en Curry bezochten maandag beiden het verjaardagsfeestje van hun dochter. “Het gaat hartstikke goed nu tussen hen”, zegt de 20-jarige Christina blij voor de camera van RTL Boulevard. “Het voelt echt normaal. We zijn geen gezinnetje, maar het voelt normaal.”

Paay had vlak na haar scheiding geen goed woord over voor Curry, maar de woede lijkt bekoeld. “Ik heb hem van de week al gezien en we hebben geluncht”, vertelt Paay. “Er is niet echt een strijdbijl. Dat kan ook niet, we zijn toch vader en moeder.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP