Bennie Jolink in ziekenhuis

by / dinsdag, 14 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Bennie Jolink is maandag opgenomen in een ziekenhuis. Dat schrijft Omroep Gelderland. De 63-jarige zanger van de band Normaal wordt behandeld aan astma. Jolink kampt al enkele maanden met kortademigheid.
De Achterhoekse zanger werd maandagnacht onderworpen aan een onderzoek in het ziekenhuis en kreeg te horen dat hij moest blijven. Ook dinsdag moest Jolink nog diverse onderzoeken ondergaan. Het is onbekend wanneer hij het ziekenhuis weer mag verlaten.

Volgens de omroep hoeven waarschijnlijk geen optredens van Normaal te worden afgezegd. Op 26 september viert de band zijn 35-jarige bestaan. Het management van Jolink was niet direct bereikbaar voor commentaar.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Normaal Kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP