Nieuwe versie musical Diana 2011 in theaters

by / maandag, 13 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Een nieuwe versie van de musical Diana is vanaf volgend jaar in de Nederlandse theaters te bewonderen. De show was in 2001 al te zien en werd overladen met lovende kritieken. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe bewerking van het stuk over de Engelse prinses.

De musical Diana schetst een beeld van het leven achter de schermen van Buckingham Palace. Wanneer de prinses bezig is een aantal jurken uit te zoeken om te schenken aan het goede doel, komen veel herinneringen boven. Ze denkt terug aan alle fijne, maar ook nare momenten die ze heeft meegemaakt.

De musical moet in het seizoen 2011/2012 in de theaters te zien zijn. Schrijfster Petra C. van der Eerden werkt aan de nieuwe bewerking. Ze was, samen met theatermaker Maurice Wijnen, ook verantwoordelijk voor het origineel.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP