Mega concert Kylie Minogue Gelredome Arnhem donderdag 17 maart 2011

by / maandag, 13 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Kylie Minogue doet als onderdeel van haar Aphrodite – Les Folies Tour 2011 ook Nederland aan. De Australische zangeres geeft op 17 maart een concert in de Gelredome in Arnhem.

De zangeres kan niet wachten tot de toer begint. “De reactie op Aphrodite is absoluut ongelooflijk geweest”, laat de 42-jarige Minogue weten. De zangeres zegt dat de show bezoekers meeneemt op ‘een euforische reis van vreugde, opwinding en glamour’. Het album Aphrodite verscheen afgelopen zomer en bereikte in Engeland de top van de ranglijst.

Kylie Minogue is daarmee de eerste solo-artiest die in vier verschillende decennia een nummer 1-album scoort. De laatste keer dat Minogue in Nederland optrad was in juni 2008. De voorverkoop van het optreden start zaterdag.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Kylie Minogue Tickets

Lees ook:


TOP