Gordon blij met succes Los Angeles The Voices Blijf veilig bij mij

by / maandag, 13 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Gordon kan zijn geluk niet op met het succes van zijn Los Angeles, The Voices. De eerste single van de kersverse groep die door de 42-jarige zanger is samengesteld, lijkt in de smaak te vallen bij het Nederlandse publiek. “Hier kun je alleen maar van dromen, werkelijk prachtig,” zegt een dolblije Gordon.

De afgelopen dagen stelde Gordon in tv-proramma’s als Holland’s Got Talent en Life4You Nederland voor aan zijn mannen. Volgens promotiebureau Royal Promotions staat hun single Blijf Veilig Bij Mij inmiddels op de derde plaats in de Top 200 van iTunes. De groep lijkt daarmee met open armen te zijn ontvangen door het grote publiek.

“Ik heb zo lang gezocht naar iets nieuws. Dit lijkt nu uiteindelijk de nieuwe weg te zijn”, zegt Gordon. “Wat fijn dat het publiek deze grote stap waardeert.”

Het debuutalbum van Los Angeles, The Voices verschijnt op 1 november.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Toppers kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Gordon te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Gordon te gaan en clips te bekijken.

TOP