Geen achtbaanrecord Johan Vlemmix

by / zondag, 12 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Johan Vlemmix heeft zaterdag zijn recordpoging om een dag in een achtbaan te zitten vroegtijdig moeten afbreken. De Brabantse ondernemer en entertainer was van plan 24 uur lang in de achtbaan te blijven.

Na acht uur en vijf minuten in de achtbaan in attractiepark Toverland moest Vlemmix zijn poging staken. De entertainer hield het ten behoeve van Stichting Doe Een Wens maar liefst 131 rondjes vol. “Als ik niet had gegeten was er niets aan de hand geweest”, zegt Vlemmix tegen Novum Nieuws. De deelnemers mochten na zes uur in de achtbaan even pauzeren om te eten.

“We kregen frikadellen en friet, en daar heb ik iets teveel van gegeten”, vertelt Vlemmix. “En na twee uur met geknepen billen moest ik heel erg naar de wc.” De 56-jarige Eindhovenaar was na zijn toiletbezoek te laat terug om weer deel te mogen nemen aan de recordpoging. “Dat was gewoon heel erg shit.” Vlemmix zegt het jammer te vinden dat hij de rit niet uit mocht zitten. “Na vier uur werd het pas echt een beetje leuk.”

De entertainer zegt een ding geleerd te hebben. “Je moet geen vette hap eten als je 24 uur in een achtbaan gaat zitten.” Vlemmix is nog lang niet klaar met ludieke acties. “Ik zou graag nog eens een voetreis om de wereld willen maken.” Hij beseft zich dat hij dan wel een sponsor nodig heeft. “Als Reinout Oerlemans me wil volgen dan zeg ik geen nee.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER Om naar de downloadshop te gaan en nummers te downloaden.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP